Det lille
blomsterbinderi

Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at
tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på
siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies
(se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke
informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til
dem.

 

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil
el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik
og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil
annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan
desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke
kan få adgang til.


Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kanhenføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en rækkesådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelderdig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer digsom bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID ogtekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer,geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang duselv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandlesdesuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det viltypisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som
vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og
betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at
fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores
services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi
sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af
oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en
generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på,
geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det
omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i
afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af

 

annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data.
Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem
til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du
giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan
give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et
almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse
mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der
bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er
forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:

 
Mail@domæne.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine
personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal
begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en
anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af: Oldigital
Virksomhed: 43883569
Adresse: Alpevej 2, 8543 Hornslet
Telefon: +45 30 86 98 15
Email: Web@oldigital.agency